Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes van Hondensport vereniging BD Spijkenisse bekijk dan deze pagina regelmatig. 

Je vindt hier al het nieuws zoals berichten van het bestuur, aankondigingen, wedstrijden, evenementen en algemene berichten uit de hondensport.

Volg ook onze Facebook pagina, dan mis je helemaal niets van Hondensport vereniging BD Spijkenisse!

Nieuws

3e plaats ABC wedstrijd bij BD Woerden

Zondag 11 juni  2023 hebben wij met 1 team meegedaan aan de ABC wedstrijd Groene Hart en wij zin super trots op de deelnemers!

Petra heeft met Boef meegedaan met de VZH wedstrijd, helaas was er een uitvaller waardoor Petra met een witte hond most lopen, maar een voordeel daar van is dat ze wel heeft gewonnen!

Afdeling A heeft Henk met Bono gespeurd. Bono was de hoeken even kwit, maar heeft gelukkig wel het spoor uitgelopen met 78 punten.

Afdeling B heeft Nadia met Solo gelopen. Solo liet een goed appel zien, maar had met apporteren its meer moeite. Ze hebben 78 punten behaald.

Afdeling C heeft Sharon met Cooper gelopen. Cooper liet een goede beet zien, maar loste 2x op een tweede commando waardoor er wat punten zin verloren. Ze hebben uiteindelijk 87 punten gehaald.

We willen BD Woerden bedanken voor het beschikbaar stellen van het terrein en de organisatie voor het harde werk wat ze verricht hebben!

Start nieuwe cursus

HSV BD Spijkenisse start vanaf 7 maart 2024 weer met de cursus Elementaire Gehoorzaamheid A. De EG-A is een training voor honden vanaf 6 maanden die al een puppytraining hebben gevolgd (Voor puppytraining klik hier). Deze lessen zullen gegeven worden op de donderdagavond van 19:00 tot 19:30 uur. Voor inschrijving kunt u het contactformulier invullen of via Facebook een chatbericht sturen. Zie ook onze Facebook pagina voor meer informatie.

Pakwerkers gezocht!

Er is een groot tekort aan pakwerkers voor de IGP. Daarom zijn we op zoek naar mannen en vrouwen die zich willen inzetten voor de sport en na het volgen van een pakwerkerscursus willen helpen met het trainen van onze honden. 
Ieder jaar in september organiseert de NBG een cursus. 
Interesse? Neem contact met ons op, we verwelkomen je graag om je een introductie te geven in de sport en het pakwerk. 

Het nieuwe bestuur van HSV BD Spijkenisse stelt zich voor:

Hallo, ik ben Dirk-Jan Braat.
Mijn vrouw en ik wonen samen met onze 2 Mechelaars en kruising Labrador/ Berner sennenhond in Abbenbroek.
Ik train al een aantal jaren bij deze fijne club met heel veel plezier.
Sinds 2022 ben ik voorzitter.

Mijn naam is Petra Nugteren en vanaf 2022 ben ik secretaris bij BD Spijkenisse. Samen met mijn Bouvier Boef trainen wij het IPO-programma met veel plezier.

Mijn naam is Sharon en ik ben sinds 2022 de penningmeester van HSV BD Spijkenisse. Ik train met veel plezier met mijn hond Cooper bij deze club voor de IGP.

Ik ben Nadia van Nerum, 36 jaar en woonachtig in Hellevoetsluis samen met mijn 4 viervoeters:
Calina 6-jarige rottweiler teef, Solo 2-jarige rottweiler reu, mijn vondeling Pip en poes van 2 jaar oud.
Hondensport is mij met de paplepel ingegoten, mijn beide ouders hebben in de africhting gezeten. Zelf ben ik als kind begonnen met een bouvier, daarna een aantal jaren in de paardensport gezeten en toen ik 22 was ben ik weer begonnen met het trainen van mijn eerste eigen hond Kane, een rottweiler.
En nu dus lekker aan het trainen met mijn 2 kanjers 💪

Sinds 14 maart 2023 ben ik Commissaris Africhting bij HSV BD Spijkenisse.

Vraag je je af of jouw hond geschikt is voor IGP?

Wij zijn lid van